Legislaţie stufoasă, proceduri complicate şi ... multe nelămuriri. Asta auzim de la marea majoritate a clienţilor care ne-au vizitat.

Este imposibil în zilele noastre să rezolvi totul singur şi bine. De aceea căutăm specialişti în domeniile în care avem interes.

Avem nevoie de un specialist cu experienţă care să-şi dea interesul în ceea ce ne priveşte, de un om serios, de cuvânt şi corect, care să dispună de toate mijloacele pentru a ne ajuta, dar mai ales să ne lămurească şi să ne explice ce, cum şi de ce.

Şi noi am avut nevoie în anumite momente de specialişti din diferite domenii şi ne-am lovit de multe probleme, aşa că ştim ce şi-ar dori clienţii şi colaboratorii noştri.

Venim în întâmpinarea Dumneavoastră, punându-vă la dispoziţie un sediu elegant, cu un program flexibil, servicii complexe şi onorarii corecte, ani de experienţă în domeniu şi, mai ales, respect.

Fiecare caz are particularităţile sale şi după o întrevedere la sediul nostru, cu siguranţă veţi fi lămurit şi veţi putea lua deciziile corecte.

Specificăm că „întrevederea” are ca scop, în primul rând, să vă lămuriţi alături de noi ce vreţi să faceţi, paşii pe care trebuie să-i parcurgem, durata, taxele şi tarifele implicate. Această „întrevedere” este gratuită.

Urmează „Consilierea”, care este un serviciu plătit şi are ca scop abordarea problemei Dumneavoastră şi stabilirea paşilor care trebuie urmaţi. În cazul încheierii unui contract de prestări servicii ulterior Consilierii, costul acesteia va fi scăzut din valoarea contractului semnat.

După ce veţi vizita paginile noastre de servicii, nu ezitaţi să luaţi datele noastre de la rubrica Contact şi să ne vizitaţi.

Servicii Invenții